FAQ

Het lukt niet om van team te wisselen.

mijn team kleur verandert niet? de lasergun maakt een klikgeluid.


Een lasergun die al geraakt is geweest, kan niet meer van team veranderen. Je moet de lasergun resetten met een geweer dat niet van je team is voordat je je team terug kan veranderen. De gun dient vol leven te zijn.

Waar kan ik het materiaal ophalen?


Het ophalen van het materiaal kan in Diest of Assent. Het exacte adres krijg je na de reservering

Afhalen en terugbrengen is enkel mogelijk op afspraak.

Zijn de laserguns beschermd tegen zand?


Nee, de laserguns kunnen niet tegen zand.. Het spelen met de laserguns in een zandomgeving is niet toegestaan. De kosten voor het herstellen of vervangen van laserguns die schade hebben oplopen door zand worden vergoed door de huurder.

Zijn de laserguns waterdicht?


Nee, de laserguns kunnen niet tegen water.Het spelen met de laserguns in de regen is niet toegestaan. De kosten voor het herstellen of vervangen van laserguns die schade hebben oplopen door water worden vergoed door de huurder.

Zijn er opladers bij?


De laserguns worden volledig opgeladen en gaan minimaal 8u mee. De laders zitten niet in de standaard levering. opladers kunnen wel worden mee besteld.

Wordt elke spelmodi met vest gespeeld?


Nee, de Vest word enkel in bepaalde speelmodi gedragen. Wil je de vest toch dragen bij game modi waar de vest niet voor voorzien is. Kan je een kleine laser gun meegeven aan een van de spelers en deze als Support maken. Dan moet je tijdens het spel naar deze persoon opzoek om je game terug munitie te geven en worden de levens van de speler enkel geteld op de vest.


Dit is geen must, de sensoren zitten op de lasergun zelf. Wil je toch een vest koppelen dan schiet je bij de start van het spel met je eigen teamkleur op de vest.

Zitten de kleine guns vesten en targets standaard bij de levering?

Nee, de kleine laserguns, vesten en targets zijn niet standaard bijgeleverd.

Is je vraag niet beantwoord? De snelste manier om een antwoord op je vraag te krijgen is ons een telefoontje te doen!